100%NL Magazine Janny van der Heijden
Zie ook:
Delen

LEZEN: Janny van der Heijden openhartig over liefdesleven

Na het overlijden van haar vader, verliet Janny's grote liefde haar ook nog. Gelooft Janny nog in de liefde en is zij daar nog naar opzoek?

Janny van der Heijden

Janny van der Heijden is niet alleen tv-presentatrice maar daarnaast ook culinair publiciste en schrijfster. Zo is ze hoofdredactrice van een kookblad geweest en schreef ze verschillende kookboeken. Al jaren is Janny één van de juryleden van het immens populaire bakprogramma Heel Holland Bakt. Samen met collega Robèrt van Beckhoven proeft Janny de lekkerste eigen gemaakte baksels van de deelnemers en is het aan hen de taak om iedere week iemand naar huis te sturen.

Liefdesleven

Janny’s man verliet haar na 22 jaar voor iemand anders. In Miss Podcast vertelt Janny over haar liefdesleven en of zij nog hoopt om de ware te vinden. ‘Of ik het geloof in mannen daardoor ben kwijtgeraakt, kan ik niet zeggen, want ik heb twee zoons, maar in de liefde geloofde ik op dat moment niet meer. Het heeft ervoor gezorgd dat ik als een leeuwin voor mijn kinderen ben gaan staan’, vertelde zij.

Lachend zegt Janny: ‘Als je het hebt over de romantische liefde, weet ik niet of ik daar goed in ben.’ In MAX Magazine vertelde zij verder: ‘Na mijn scheiding heb ik nog wel relaties gehad, maar ik ben alweer jaren single. Ik kan ook heel gelukkig zijn zonder man en ik heb veel dierbare vrienden om me heen.’ Goed om te lezen en wat fijn dat Janny zonder man ook heel gelukkig is.

Bron en Beeld: Miss Podcast

Delen

Meer over Janny van der Heijden

ZIEN: Zo zien de zoons van Janny van der Heijden eruit
ZIEN: Zo zien de zoons van Janny van der Heijden eruit
WIST JE NIET: Janny van der Heijden als baby verwisseld
WIST JE NIET: Janny van der Heijden als baby verwisseld
Lees alle artikelen over Janny van der Heijden