Je kunt deze week babyshoppen met Monique Smit!

Je kunt deze week babyshoppen met Monique Smit!

Monique Smit is aankomende woensdag - 20 februari tussen 12:00 en 13:00 uur – aanwezig op de Negenmaandenbeurs bij de stand van C&A!

Op deze stand (in hal 8) verkoopt C&A mooie Bio Cotton rompers voor maar € 2,50 per stuk. Bij aankoop van twee rompertjes voor € 5, ontvang je hier ook nog eens een gratis set Milestonecards bij. Éen van die kaarten geeft je de mogelijkheid om oude rompers later weer te kunnen inruilen voor een nieuwe romper in één van onze C&A winkels. Dat is beter voor nu. Fijn voor de toekomst!

Monique Smit is zelf mama van Noa (3,5 jaar oud) en zwanger van haar tweede kindje, dus een echte ervaringsdeskundige op het gebied van rompertjes. Laat je door haar adviseren, ga met haar op de foto of laat je C&A rompertje door haar signeren.

Geen tijd om woensdag langs de C&A stand op de Negenmaandenbeurs te gaan? Niet getreurd, want C&A staat er tijdens de gehele Negenmaandenbeurs (20 tot en met 24 februari). Dus ook op de andere dagen kun jij heel voordelig rompertjes inslaan!