Je kunt nu met Corendon op vakantie in Nederland!
Delen

Je kunt nu met Corendon op vakantie in Nederland!

Corendon heeft leuk nieuws! De reisoperator biedt je vanaf nu namelijk de mogelijkheid om je vakantie door te brengen in eigen land!

Corendon heeft de handen in een geslagen met EuroParcs. Vanaf nu kun je dus ook vakanties in Nederland boeken via Corendon! En dat is natuurlijk heel fijn nieuws, nu het nog heel onzeker is of we de komende zomer wel naar het buitenland mogen reizen.

Niet al te ver van huis en verspreid door heel Nederland vind je de luxe vakantieparken van EuroParcs. Hoogwaardige resorts, gelegen op unieke en aantrekkelijke locaties, die je alle ruimte en rust bieden. Op deze manier kun je gemakkelijk en voordelig aan de dagelijkse drukte ontsnappen en ben je verzekerd van luxe en comfort, in combinatie met de topservice zoals je gewend bent van Corendon. Tijdens je verblijf is er altijd wel iets leuks te doen, zien of beleven.

Klanten van Corendon die reeds hadden geboekt voor een verblijf in het buitenland, dat door de omstandigheden helaas is geannuleerd, kunnen ook gebruik maken van deze vakantie in eigen land. Zij krijgen de mogelijkheid om hun reisvoucher in te wisselen voor een vakantie in Nederland.

Dus… Zie jij een vakantie in Nederland wel zitten? Kijk dan voor meer informatie op de website van Corendon.

 

Bron: Corendon

Delen