100%NL Magazine Jennifer Ewbank
Zie ook:
Delen

Dolblije Jennifer Ewbank: ‘We krijgen een gezinslid erbij!’

Jennifer's gezin is helemaal door het dolle en haar dochter's droom komt uit, want zij krijgen een klein hondje. 'Een puppy onder de kerstboom'.

Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank is een Nederlandse zangeres, musicalster, componist en pianist. De blonde halfzus van John Ewbank trouwde in 2016 met Robin de Munk en met hem kreeg zij twee kinderen, Emily en Ben. Op Instagram deelt de zangeres altijd veel leuke en mooie momenten met haar volgers en ook dit keer verblijdt zij hen met geweldig nieuws. ‘We krijgen een gezinslid erbij!’.

Droom Emily

‘Toen we vorig jaar vanwege het ongeluk de laatste MRI-scan hadden met Emmie hadden we beide geen ruggengraat meer over en hebben we Em haar droomwens beloofd. “Een hond!”‘, begint Jennifer haar bericht. De kleine meid heeft veel angsten moeten doorstaan en aangezien Jennifer en Robin zó trots op haar waren, hebben zij haar droom laten verwezenlijken. Het gezin zou in eerste instantie voor een Golden Retriever gaan, maar heeft uiteindelijk na veel wikken en wegen en gesprekken met Emily toch voor een ander soort hond gekozen.

Puppy onder de kerstboom

‘Toen ik haar een pagina van een fokkerij en daarna van een asiel liet zien was ze per direct verliefd op het hondje wat nu dus morgen al onze kant op komt. Em weet nog van niks en denkt dat we nog wachten op bericht of ze bij ons mag komen. Zoveel zin om haar gezichtje te zien! Het is toeval nu met kerst maar straks denk ik het gevoel dat ik in een film ben beland, een puppy onder de kerstboom en het getrippel in huis van een honden baby ook stiekem zelf heel erg gemist’, eindigt Jennifer haar bericht. Wat een geweldige verrassing is dit en wat mooi dat Emily’s droom nu uitkomt. Wij zijn zo benieuwd naar haar geschrokken en blije gezichtje als haar puppy morgen onder de boom ligt.

https://www.instagram.com/p/CmeoNo6NzB6/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jennifer Ewbank

Delen

Meer over Jennifer Ewbank

Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: 'Het huis is hiermee ook wel echt vol'
Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: ‘Het huis is hiermee ook wel echt vol’
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Lees alle artikelen over Jennifer Ewbank