100%NL Magazine ANP Jeroen van der Boom
Zie ook:
Delen

LEZEN: Jeroen van der Boom reageert na Toppers rel

Al dagen gaan er verhalen rond over Jeroen van der Boom die op de afterparty van de Toppers werd geweigerd. Nu vertelt hij zelf zijn verhaal.

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom kennen we in Nederland allemaal als pianist en zanger van onder andere Jij bent zoÉén wereld en Kom maar op. Daarnaast maakt Jeroen ook al jaren deel uit van De Toppers. Samen met René Froger, Gerard Joling en Jan Smit zet hij jaarlijks de Amsterdamse ArenA op z’n kop. Niet alleen bij de Toppers, maar ook bij de concerten van Heel Holland Zingt Hazes is Jeroen al jaren aanwezig. Een bezige bij die overal zingt en piano speelt dus.

Geweigerd

Het afgelopen weekend trad Jeroen samen met Jan Smit, Gerard Joling en René Froger 3 dagen op. Er gaan al dagen verhalen rond, want Jeroen zou geweigerd zijn tijdens een afterparty.

In de 538 Middagshow met Frank Dane doet Jeroen nu zijn verhaal. ‘Beneden hadden we onze eigen besloten feestje, waar onze familie en medewerkers van de show bij waren. Daarnaast was er ook een VIP afterparty voor betalende gasten, compleet met blauwe loper.’

De koningin

Jeroen legt uit dat Gerard en René besloten de VIP afterparty over te slaan, omdat zij de volgende dag nog een keer moesten optreden. Jeroen wilde nog even langs de VIP party, maar er was één klein probleempje. ‘Ik had geen blauw bandje om. De beveiligingsman bij de ingang hield me tegen, ondanks dat hij wist wie ik was. Er was tegen hem gezegd, al komt de koningin. Hij herkende me meteen en zei: ‘Ik weet precies wie je bent, maar waar is je bandje?’ We hebben er echt om gelachen, want zelfs voor ons zijn de regels streng. Het was een grappige afsluiting van een geweldige avond’, vertelt hij lachend. Gelukkig is het verhaal niet zo heftig als dat er wordt verteld..

Bron: 538 Middagshow met Frank Dane en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Jeroen van der Boom

ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Jeroen van der Boom