100%NL Magazine ANP Jeroen van der Boom
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Jeroen van der Boom zet zijn mooie vrouw in het zonnetje!

Op deze prachtige, zonnige dag zet Jeroen van der Boom zijn prachtige vrouw Dany in het zonnetje. Dany is vandaag jarig en dat wordt gevierd!

Vrouw Jeroen van der Boom

Vandaag viert de vrouw van Jeroen, Dany van der Boom, haar verjaardag. Bij een aantal leuke foto’s op Instagram schrijft Jeroen: ‘Mijn liefde vandaag jarig!’

Jeroen en Dany zijn al jaren samen gelukkig. In 2011, op het prachtige kasteel Castell d’Emporda in het Spaanse Girona gaven Jeroen en Dany elkaar het ja-woord, in bijzijn van hun kinderen. Jeroen en Dany hebben samen twee zoons: Luuk en Daan. De jongste telg, Luuk, is net zo muzikaal als zijn vader. Vader Jeroen zit al jaren in het vak en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Dit is ook de grote droom van Luuk. ‘Ik zing en dans al zolang ik me kan herinneren.’ Vandaag is het dan eindelijk zover en komt zijn single Dans & Lach uit!

100%NL Magazine vrouw Jeroen vd BOom

Woning

Vorig jaar werd bekend dat Jeroen van der Boom en zijn gezin zullen gaan verhuizen. Het gezin pakt hun biezen en zal verhuizen van Blaricum naar Amsterdam-Zuid. Vorig jaar zette Jeroen dan ook zijn gigantische villa voor € 3,5 miljoen euro, maar dan heb je wel wat! Foto’s van zijn vorige woning zie je hier.

Beeld: ANP Foto/Anneke Janssen, Instagram Jeroen van der Boom

Delen

Meer over Jeroen van der Boom

VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Lees alle artikelen over Jeroen van der Boom