100%NL Magazine Jim Bakkum

Jim Bakkum deelt oude Polaroid met daarop Nederlands bekendste volkszanger

Op Instagram deelt Jim Bakkum een foto uit de doos, waarop hij onder andere te zien is met Nederlands bekendste volkszanger.

Polaroid

Op Instagram deelt Jim een bijzondere foto uit de oude doos. Hij heeft namelijk een oude Polaroid teruggevonden waarop hij onder andere te zien is met Nederlands meest bekende volkszanger. Hierover schrijft Jim: “Een paar maanden voordat hij stierf ontmoette ik hem in 2004 op een bowlingbaan in Amsterdam. Andre Hazes.” Blijft toch gek, wetende dat hij een aantal maanden na het nemen van deze foto zou overlijden.”

Andere legende

Jim vervolgt zijn verhaal met: “Heel bijzonder dat ik deze oude Polaroid terugvond met deze legende.” Jim staat samen met een goede bekende van hem op de foto. Hierover schrijft Jim: “En natuurlijk met die andere legende op rechts”. Hij doelt hier op Jamai Loman.

Wat een jonge koppies hebben Jim en Jamai hier nog! Benieuwd naar het bijzondere plaatje? Je ziet hem hieronder:

Idols

Tijdens de finale in 2003 stond Jim Bakkum tegenover Jamai Loman. Jim was destijds nog maar 15 jaar oud toen hij in de spannende finale stond. Uiteindelijk ging Jamai er met de winst vandoor. Vorig jaar gingen zij samen nog op bezoek bij de ernstig zieke Jerney Kaagman.

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum.