100pmagazine_jimbettina
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes

Jim Bakkum deelt een glimp van zijn welverdiende vakantie op Instagram samen met zijn dierbare gezin.

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid!

Familie

Ondanks al het succes van Jim staat er voor de entertainer één ding altijd op de eerste plaats: zijn familie. En dan hebben we het niet alleen over Bettina en zijn drie prachtige kinderen, maar over zijn hele familie.

Welverdiende vakantie

Jim Bakkum deelt een hartverwarmend kijkje in zijn welverdiende vakantie vol knuffels met zijn drie kleine avonturiers! Hij deelt een prachtige fotoreeks: “Daarbij schrijft hij: “Na een intens drukke periode, knuffelt deze pakezel deze week tot -ie een ons weegt. en ons wegen, knuffelen absoluut wel). Tijd met mijn kleintjes is me meer waard dan wat dan ook. Ook al heb je als ouder van drie kinderen, met ieder verschillende interesses af en toe de wens om een octopus met 45 tentakels te zijn om ze allemaal tegelijk te kunnen vermaken. Hou toch zo gruwelijk en oneindig veel van deze drie liefste kinderen.”

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum