100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum en dochter vliegen elkaar in de armen na wekenlang gemis

Jim heeft zijn gezin weken moeten missen en wanneer hij zijn dochter eindelijk weer ziet, staat de wereld even stil. Wat mooi dit…

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid! Samen met zijn vrouw bettina en hun drie kinderen, vormt hij een prachtig gezin.

Verliefd op Bali

Jim is drie weken naar Bali gevlogen, om daar met nog meer BN’ers de film Verliefd op Bali op te nemen. De zanger deelde er regelmatig foto’s en video’s van en het zag er geweldig uit, maar zo’n werkvakantie heeft natuurlijk ook z’n nadelen. Zo waren Jim en Bettina niet alleen 12 jaar getrouwd vorige week, maar hij heeft zijn hele gezin ook drie weken moeten missen. Iets wat als vader natuurlijk onwijs lang en zwaar is.

In armen sluiten

Afgelopen vrijdag kwam Jim terug van werkvakantie en hij besloot zijn dochter op te wachten toen zij van school kwam. Jim zat te wachten in de speeltuin en zijn dochter reed er nietsvermoedend naartoe op haar fiets. Jim en Molly rennen naar elkaar toe en zij kunnen niet stoppen met knuffelen. Aan het enthousiasme van Molly te zien, heeft zij haar vader onwijs gemist deze weken. Wat een prachtige video is dit.

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum.

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum