100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum zet bijzondere tattoo

Jim Bakkum heeft gisteren een bijzondere tattoo laten zetten. Het resultaat deelt hij op Instagram.

Tattoo Jim Bakkum

‘Zo zo zó blij met dit hier. Tweeënhalf jaar heb ik nagedacht over een tattoo voor Molly. De namen ‘Lux’ en ‘Posy’ zijn symbolisch vereeuwigd in een tekening op mijn rechterarm. Die namen hebben een vrij duidelijke betekenis. Molly niet’, zo begint Jim zijn verhaal op Instagram. Jim hecht veel waarde aan een tattoo met een betekenis, dus moest hij er goed over nadenken. Hij vervolgt zijn verhaal: ‘Vanaf heel klein noemt Molly zichzelf ‘Nennie’, Posy ‘Tettie’ en Lux ‘Sie’ (vraag me niet waarom) en nu heb ik die naampjes voor altijd op mijn arm vereeuwigd. Gisteravond persoonlijk geschreven door Posy, die een half uur lang op haar allernetst de drie namen op een blaadje schreef. Met hartjes  Zo is -ie speciaal voor Molly, maar verweven met haar broer en zus.’

Vol trots deelt Jim het resultaat op zijn Instagrampagina, en de reacties blijven binnenstromen. Zo schrijft Monique Westenberg: ‘Heel gaaf!’, Moïse Trustfull: ‘Ooooh hoe zoet!’ en Bobbi Eden plaatst een hartje.

Verbazing onder de volgers

Toch moesten de volgers van Jim even twee keer kijken toen ze de tattoo zagen, want zij lazen in eerste instantie iets heel anders! ‘Ben ik de enige die aan wat anders dacht? Ik dacht een afkorting van zie je tetten net niet hahaha’.

En zo waren er nog meer volgers van Jim die even in de war waren.

Gezin

Samen met zijn vrouw Bettina heeft Jim drie kinderen: Molly, Lux en Posy. Zijn dochter Posy heeft ook het -net als haar ouders- het entertainment-bloed in zich! Op Instagram deelde Jim een paar maanden geleden een te schattig filmpje van Posy, waarin ze in een gele jurk staat te zingen.

Als Jim ook een stukje wil zingen trekt Posy snel de microfoon weer terug en zegt ze tegen Jim: ‘Jij kan niet goed zingen’. Echt zo schattig en grappig tegelijk! De video zie je hier!

Afgelopen week was Jim’s moeder ook nog in het nieuws. Waarom? Omdat zij sprékend op de moeder van Yolanthe lijkt. Dit viel op tijdens de première van Liefde zonder Grenzen. Ook Jim viel dit op. Bij een foto schreef hij: ‘Yolanthe en ik met ‘las madres’. Das Spaans voor ‘de moeders’. Die blijkbaar lang verloren zussen zijn?!‘

 

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum