100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

BIZAR: Jim Bakkum deelt ongelooflijke voor en na foto’s

Op Instagram neemt Jim Bakkum ons met een foto 17 jaar mee terug in de tijd. Hij deelt een bizarre vergelijking en de volgers van Jim worden gek!

Jim Bakkum

In het Nederlandse entertainmentlandschap, waar talenten komen en gaan als seizoenen, is er één figuur die door de jaren heen een vaste waarde is gebleven: Jim Bakkum. De zanger, acteur en televisiepresentator, voor het eerst in de spotlights als tweede in het eerste seizoen van ‘Idols’, heeft sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Gezin

Jim Bakkum is niet alleen een nationale bekendheid, maar ook een trotse vader en echtgenoot. Zijn gezin – vrouw Bettina Holwerda en hun drie kinderen, Lux, Posy en Molly – is een belangrijk onderdeel van zijn leven, iets wat duidelijk te zien is op zijn Instagramkanaal.

Jim’s liefde voor zijn kinderen is onmetelijk en oprecht. Van het vieren van verjaardagen tot het delen van de kleine, alledaagse momenten, Jim toont zijn vaderlijke kant op een authentieke en hartverwarmende manier. Zijn kinderen, Lux, Posy en Molly, zijn vaak het onderwerp van zijn Instagram-posts, waardoor fans een kijkje krijgen in zijn rol als liefdevolle vader.

Voor en na foto’s

Onlangs plaatste Jim Bakkum een prachtige side-by-side foto op zijn Instagram: één van 17 jaar geleden en één van nu. Het verrassende? Hij lijkt geen spat veranderd. De tijd lijkt stil te hebben gestaan voor deze eeuwig jonge entertainer.

De foto van 17 jaar geleden toont een jonge, ambitieuze Jim aan het begin van zijn carrière. Zijn uitstraling is nog steeds dezelfde: die sprankelende ogen, die aanstekelijke glimlach, en die charismatische persoonlijkheid die hem zo geliefd maakt bij het publiek.

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum