100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’

Jim en Bettina maken veel grapjes online, maar de twee houden zielsveel van elkaar en daarom deelt Jim een hele liefdevolle post op Instagram.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Toen Jim tijdens de musical Grease de blondine Bettina leerde kennen wist hij het zeker: zij was de vrouw van zijn dromen. En zo geschiedde. Het stel stapte in het huwelijksbootje en werden trotse ouders van drie prachtige kinderen. Nog altijd, na al die jaren zijn Jim en Bettina nog altijd even verliefd op elkaar.

Zowel Jim als Bettina staan er om bekend om allebei heel grappig te zijn op social media. Ze maken dan ook vaak hun volgers aan het lachen. Zoals een tijdje geleden, toen Bettina gewond raakte tijdens een pijnlijke bed-blunder. Iets wat begon als grapje liep een beetje uit de hand. Je ziet de hilarische video hier.

Getalenteerde vrouw en droommoeder

Jim en Bettina kunnen niet zonder elkaar en zij zetten elkaar zo nu en dan in het zonnetje. Dit keer was het Jim die een liefdevolle post over zijn vrouw deelde.

Onder een prachtige foto schreef hij: ‘Ik zeg dit ieder mogelijk moment tegen haar, dus dit is niet alleen maar voor ‘the gram’. Ik heb geen woorden voor hoe TROTS ik op mijn vrouw ben. Hoe zij de afgelopen jaren in haar eigen kracht is gaan staan. Hoe ze een geweldig publiek voor zich heeft gewonnen door alleen maar te zijn wie ze is. Laat dat een les zijn voor iedereen. Er komen aankomend jaar echt waanzinnige dingen aan voor haar (en voor ons ) waar ik niet op kan wachten. Zo gek op deze rommelkont en getalenteerde vrouw. Van mij. En een droommoeder voor Lux, Posy en Molly…’ Wat is dit toch een prachtig stel. Bettina verdient zo’n mooi bericht…

https://www.instagram.com/p/C3cOn8LoOgj/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum

Meer over Bettina Holwerda

OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: 'Daar kunnen we toch niet boos om worden…?'
OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: ‘Daar kunnen we toch niet boos om worden…?’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda