100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Jim en Bettina keren samen terug in Grease: ‘Het was het begin van ons leven’

Jim en Bettina hebben ondertussen een heel leven samen opgebouwd en gaan daarom nog één keer terug naar waar het allemaal begon.

Powerkoppel

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn al jaren een powerkoppel. Zij zijn getrouwd, hebben samen 3 kinderen en lijken gelukkig nog steeds hartstikke verliefd op elkaar te zijn. Wat veel mensen misschien niet zullen weten, is dat Jim en Bettina elkaar 15 jaar geleden hebben leren kennen tijdens de musical ‘Grease’, waarin zij beiden een hoofdrol speelden. Nu bekend is geworden dat deze musical terugkeert, is hun gevraagd om deze rol nog eens te spelen en dat antwoord was duidelijk ‘ja’. ‘Grease is de sleutel van waar we nu staan. Het was het begin van ons leven samen en inmiddels zijn we een gezin rijker’, laat Jim weten. Deze mooie relatie is ontstaan op de werkvloer, maar Bettina laat weten dat zij en Jim elkaar verder niet heel veel zien als het om werk gaat. ‘Wij doen op professioneel vlak zelden iets samen, maar dit jubileum konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. We kunnen niet wachten’.

Werkvloer

Op het moment dat bekend werd gemaakt dat deze musical terugkwam, wilde producer Albert Verlinde niet heel veel verklappen, maar de hoofdrolspelers kon hij niet voor zich houden. Het verhaal daarachter is immers zo mooi. ‘Ik heb ze destijds samengebracht in de musical, met verstrekkende gevolgen. Dan heb ik het niet alleen over hun beruchte val in de orkestbak. Ze zijn verliefd geworden, getrouwd en hebben inmiddels drie prachtige kinderen. Een liefdesverhaal met een happy end. Ik ben heel blij dat ze ja tegen dit optreden hebben gezegd. Het is uniek om hen straks weer als Danny en Sandy te zien.’

Olivia Newton-John

Het is natuurlijk geweldig nieuws dat Jim en Bettina deze rollen samen gaan spelen en na al die jaren weer samen terugkeren op het toneel, maar het heeft ook een droevige kant. Dit nieuws komt namelijk net een dag nadat bekend is gemaakt dat Oliva Newton-John op 73-jarige leeftijd is overleden. Olivia speelde Sandy in de film ‘Grease’.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: 'Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!'
Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: ‘Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!’
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Lees alle artikelen over Jim Bakkum