100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Jim en Bettina na 11 jaar huwelijk: ‘We sliepen vannacht niet bij elkaar’

Het is vandaag een speciale dag voor Jim Bakkum en Bettina Holwerda, het stel is alweer 11 jaar getrouwd!

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda leerden elkaar kennen toen ze samen in de musical Grease speelden. Een jaar na hun kennismaking kregen de twee een relatie, en vier jaar later werd hun liefde bekroond met een sprookjeshuwelijk. Dat is vandaag alweer 11 jaar geleden. Reden genoeg voor Bettina om haar geliefde man eens flink in het zonnetje te zetten.

Gezin

Samen zijn Jim en Bettina de trotse ouders van drie prachtige kinderen: zoon Lux en dochters Posy en Molly. Jim en Bettina zijn stapel op hun kinderen en vormen dan ook met z’n vijven een heel hecht gezin.

11 jaar huwelijk

Vandaag plaatst Bettina niet alleen een prachtige trouwfoto, maar ook een te grappige video en hilarische foto’s van de twee. Precies zoals we hen kennen: altijd vrolijk en grappend.

Bij de post schrijft Bettina ook een lang bericht. ‘En ik kan het hebben over de grootse en meeslepende momenten, maar eigenlijk zit het ‘m natuurlijk ook in het ‘kleine’, het alledaagse, daar waar je elkaar steeds ziet, of niet ziet, of graag eens wil zien, of juist even niet.’ In het bericht schrijft Bettina ook dat de twee dus niet naast elkaar hebben geslapen vannacht! Maar geen stress, daar is geen heftige reden voor. ‘We sliepen vannacht, net als 11 jaar geleden niet bij elkaar. Al sliep ik nu ipv in een sjiek hotel, op zolder onder een buurman en buurman dekbedhoes (verkouden Jim/hooggevoelige Bettina is geen goede combi voor slaap, vandaar). En het eerste gesprek van de dag ging over dat de vuilnisbak bij de weg moest. Maar daarin zit juist de schoonheid toch? Dat het allemaal niet uitmaakt, want dat je altijd diegene blijft zien waar je voor gekozen hebt.’

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum