Jochem Myjer
Zie ook:
Delen

Jochem Myjer maakt pijnlijke fout. “Het schreeuwen van mijn naam, deed me al het ergste vrezen.”

Jochem Myjer had vandaag een moeilijke start van de dag. Met het ontbijt voor zijn dochter en “leidinggevende” (zoals hij zijn vrouw noemt) ging het geheel mis.

Overnight-oat is een makkelijk en gezond ontbijt. ’S Avonds maak je een glas klaar met wat havermout, appeltjes, rozijnen, honing en een goede schep kaneel. Daar giet je wat amandelmelk overheen en vervolgens zet je het in de koelkast om in de ochtend gelijk je ontbijt te kunnen eten.

Jochem Myjer maakt dat dus al ruim een jaar voor zijn ‘meisjes’ en daar waren ze blij mee. Jochem scoorde er punten mee. Tot vanmorgen…

“De gil, de scheldwoorden en de kots geluiden van beide dames in combinatie met het schreeuwen van mijn naam, deed me al her ergste vrezen. Ik raad iedereen aan om een overnight-oat te maken met het licht aan nu de avonden donkerder worden. Want ook al zien Kaneel en Caynnepeper er hetzelfde uit qua kleur. De smaak is toch echt verschillend.”

#kamperenkunjeleren

Het is niet de eerste keer dat Jochem wat door elkaar haalt. Begin september Moest de ruitensproeiervloeistof in z’n camper vervangen worden. Jochem had het netjes bijgevuld, maar bij de eerste ‘spray’ zag hij nog minder. Met gedachte dat de ruitenwissers versleten waren is de camper naar de garage gegaan. Maar het bleek anders te zitten dan dat de ruitenwissers versleten waren. “Krijg net een belletje van de jongens. ‘Jochem, koelvloeistof stoppen de meeste mensen in de motor, maar we zijn allang blij dat je geen ruitensproeiervloeistof in de motor hebt gedaan.’ Welkom in mijn wereld. #kamperenkunjeleren.”

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Jochem Myjer

Jochem Myjer openhartig over lijdensweg: 'Blijft heel zwaar'
Jochem Myjer openhartig over lijdensweg: ‘Blijft heel zwaar’
LOVE IS IN THE AIR: Jochem Myjer deelt foto van nieuwe liefde
LOVE IS IN THE AIR: Jochem Myjer deelt foto van nieuwe liefde
Lees alle artikelen over Jochem Myjer