John Ewbank en Kelly Weekers vieren 9 jaar liefde!
Zie ook:
Delen

John Ewbank en Kelly Weekers vieren 9 jaar liefde!

Wat is de liefde toch mooi! Niet alleen Simon en Annemarie Keizer vieren vandaag een jubileum, ook Kelly Weekers en John Ewbank vieren vandaag dat ze al 9 jaar samen zijn!

Jubileum

‘Alweer 9 jaar mijn maatje! Zo trots op ons en hoe we ons leven samen hebben vormgegeven. Wij begrijpen als geen ander dat liefde een werkwoord is. Ik doe al het werk, jij hebt altijd het hoogste woord, en zo vullen wij elkaar iedere dag weer perfect aan!’, schrijft Kelly op Instagram.

Felicitaties

Op deze plagerige tekst komen natuurlijk een hoop reacties. Zo zegt Winston Gerschtanowitz ‘Ik zie jullie die 10 jaar ook nog wel halen hoor. Ik doe al het werk, jij hebt het hoogste woord…’ Ook krijgen ze veel felicitaties, onder andere van Monique Smit, Bas Smit, Lieke van Lexmond, Rossana Kluivert en nog veel meer mensen.

Wat gaat de tijd toch snel

Ook John staat stil bij het 9-jarig jubileum met vriendin Kelly. ‘9 jaar alweer. Het waren mijn mooiste en gelukkigste tot nu toe.’ Prachtige woorden van John! Ook deelt hij nog een foto uit de oude doos van Kelly en zichzelf. Prachtig!

9 jaar liefde

Kelly en John hebben al 9 jaar een relatie en zijn sindsdien twee kindjes rijker: Scottie en Georgie. Vorig jaar Juni beviel Kelly van dochtertje Georgie en Scottie werd afgelopen januari alweer 4 jaar. John heeft ook nog een dochter uit een eerder huwelijk met Vivian Reijs. De 16-jarige Day.

 

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over John Ewbank

Emotionele periode voor Day Ewbank en ouders!
Emotionele periode voor Day Ewbank en ouders!
Day Ewbank deelt leukste wintersportfoto's met bijzonder gezelschap
Day Ewbank deelt leukste wintersportfoto’s met bijzonder gezelschap
Lees alle artikelen over John Ewbank

Meer over Kelly Weekers

Kelly Weekers: 'Lachen is een van de beste medicijnen'
Kelly Weekers: ‘Lachen is een van de beste medicijnen’
HOERA: Dochter John Ewbank en Kelly Weekers viert 5e verjaardag!
HOERA: Dochter John Ewbank en Kelly Weekers viert 5e verjaardag!
Lees alle artikelen over Kelly Weekers