100%NL Magazine Johnny de Mol jong
Zie ook:
Delen

William Rutten deelt bijzondere fotoreeks van Johnny de Mol door de jaren heen!

Johnny de Mol draait al een aantal jaar mee in de televisiewereld. Het is dan ook niet gek dat hij maar liefst 21 jaar geleden al voor de camera van William Rutten stond, dé sterrenfotograaf van Nederland. William geeft ons een kijkje in zijn fotoarchief.

‘Mijn laatste shoot met Johnny vorige week en mijn eerste met hem 21 jaar geleden! Dat en veel meer in een nieuwe aflevering van “Op de Gevoelige Plaat” waar ik samen met hem door mijn archieven ga aan de hand van zijn bizar drukke en veelzijdige carrière!’, schrijft William Rutten op Instagram.

Op de eerste foto is Johnny dus nog maar een knulletje van 21! Vandaag de dag is Johnny met zijn 42 jaar vader van twee zoons en een bonusdochter en gelukkig getrouwd met zijn grote liefde Anouk.

William Rutten gaat voor zijn online serie ‘Op de gevoelige plaat’ met Johnny in gesprek. William heeft het onder andere over de jeugd van Johnny, zijn carrière maar natuurlijk ook zijn liefdesleven. Volgens Johnny was de ontmoeting met Anouk perfect getimed. Hij kon haar natuurlijk al langer, maar op het moment dat hij haar weer tegenkwam was hij ‘uitgeraasd’. Zelf had Johnny het nooit verwacht maar wel op gehoopt dat hij uiteindelijk een gezinsman zou worden. Maar het gezin is volgens Johnny compleet.

 

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Johnny de Mol

Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: 'In bed met de gordijnen dicht'
Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: ‘In bed met de gordijnen dicht’
Johnny de Mol vertelt over heftige periode na overlijden van zus Daniëlle
Johnny de Mol vertelt over heftige periode na overlijden van zus Daniëlle
Lees alle artikelen over Johnny de Mol