ANP Johnny en Linda de Mol
Zie ook:
Delen

Johnny de Mol laat zich uit over Linda de Mol en Jeroen Rietbergen: ‘Iemand maakt fouten’

Over Linda en Jeroen wordt veel gezegd en geschreven. Johnny de Mol vertelt eerlijk over de situatie tussen zijn tante en Jeroen Rietbergen.

Familie de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Als je dacht dat het daar ophield met de familie Mol heb je het mis, want de zoon van John is Johnny de Mol! Ook een bekende in BN’er land. Hij is acteur, zanger en programmamaker. Hij presenteert nu alweer een tijdje HLF8.

Familiesituatie

Johnny de Mol schoof afgelopen weekend aan bij Humberto. De presentator vroeg Johnny over de situatie tussen zijn tante Linda de Mol en Jeroen Rietbergen. ‘Het is natuurlijk allemaal relatief ook hoor, maar die komt er wel. Ze weet dondersgoed wie ze is, waar ze voor staat en wat ze heeft betekend. Dat geldt eigenlijk voor ons allemaal’, vertelt hij erover. Vervolgens laat Johnny weten dat hij absoluut nog contact heeft met Jeroen. ‘We leven in een hele gekke tijd, heel veel mensen willen het niet voor elkaar opnemen, ze laten elkaar vallen. Hij is iemand die 15 jaar in mijn leven is geweest, iemand maakt fouten, laten we vooral even kijken waar de rechtszaak op uitloopt.’

Ook over zijn nichtje, Noa Vahle laat Johnny zich uit. ‘Ik weet niet of jullie Noa hebben gezien bij Vandaag Inside, zij was daar zo kwetsbaar en daar sla je alles mee plat, dat kan heel krachtig zijn.’ Noa is net als de rest van de familie niet meer van tv weg te denken. Wat doet ze het goed!

Bron: Humberto en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Johnny de Mol

Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: 'In bed met de gordijnen dicht'
Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: ‘In bed met de gordijnen dicht’
Johnny de Mol vertelt over heftige periode na overlijden van zus Daniëlle
Johnny de Mol vertelt over heftige periode na overlijden van zus Daniëlle
Lees alle artikelen over Johnny de Mol