Noa Vahle Linda de Mol 100%NL Magazine

Noa Vahle reageert op verzoening Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Nu bekend is geworden dat Linda en Jeroen weer samen zijn, wordt Noa gevraagd wat zij ervan vindt. 'Het is haar relatie, daar maakt zij zelf een keuze in.'

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Reactie

Noa is nog steeds te zien bij Vandaag Inside, om hier over voetbal te praten en verslag doen over wedstrijden. Als haar wordt gevraagd over de verzoening tussen haar moeder, Linda de Mol en Jeroen Rietbergen, geeft zij voor het eerst antwoord. ‘Ik vind het heel logisch dat ze iets gaat uitzoeken na zo’n jaar. Volgens mij zit je in een constant conflict tussen heel erg boos zijn op iemand en ook van iemand houden. Dat heb ik ook wat hem betreft. Dat ze het gaat uitzoeken is helemaal oké.’, laat zij stellig weten.

Het is niet zo dat Noa is vergeten wat Jeroen heeft gedaan, maar zij geeft hem graag een tweede kans. ‘Natuurlijk ben ik boos, teleurgesteld en verdrietig. Maar je vergeet ook niet dat iemand een goed mens is en dat hij goede dingen heeft gedaan voor mij, voor mijn broer en voor mijn moeder.’ Vervolgens wordt Noa gevraagd of zij ruzie heeft met haar moeder, maar blijkt niets van waar te zijn. ‘Als mensen zeggen dat ik haar niet steun of ruzie met haar heb, dan vind ik dat heel vervelend om te horen. Het is gewoon niet zo. Ik wil gewoon dat ze gelukkig is’, laat zij duidelijk weten. Mooi om te zien dat zij haar moeder door dik en dun steunt.

Bron en Beeld: Vandaag Inside