100%NL Magazine Johnny de Mol jong
Zie ook:
Delen

Johnny de Mol vertelt over heftige periode na overlijden van zus Daniëlle

Het is nog maar pas geleden dat Johnny afscheid moest nemen van zijn lieve zus. Hij vertelt nu over deze droevige en emotionele periode.

Johnny de Mol

Johnny de Mol is bekend als Nederlands programmamaker, ondernemer, zanger, diskjockey, acteur en presentator. Als zoon van John de Mol en Willeke Alberti ontdekte Johnny al snel dat hij interesse had in het artiestenvak. Momenteel is Johnny presentator op de Nederlandse televisie. Hij heeft al heel wat presentatieklussen op zijn naam staan.

Johnny heeft een onbekende broer, Kaj en hij had een zus, Daniëlle. Van zijn zus moest hij helaas vorige maand afscheid nemen…

Zus Daniëlle

Vorig jaar april werden er twee kwaadaardige tumoren bij Daniëlle, de zus van Johnny, geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en de rest van haar familie. Ondanks dat Daniëlle altijd vol positiviteit en hoop in het leven stond, heeft ze de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte niet kunnen winnen. Vorige maand werd bekendgemaakt dat Daniëlle is overleden. Daniëlle werd maar 55 jaar en laat haar man en twee kinderen achter.

Heftige periode

De hele familie heeft een zware en heftige periode achter de rug. Johnny was vanmorgen te gast bij Gerard Ekdom op Radio 10 en hij vertelde hoe het nu met hem gaat. ‘Het gaat eigenlijk best wel goed. We hebben natuurlijk een pittige tijd gehad met Daniëlle, maar John is begonnen bij Ajax maandag en gisteren hebben ze weer eens gewonnen, dus het was een mooi avondje in de ArenA’, vertelt hij.

Emotioneel avondje

De man van de onlangs overleden Daniëlle, John van ‘t Schip is sinds deze week de nieuwste trainer van Ajax en hij probeert de club weer op de been te helpen. Het begin is er, want Ajax won gisteravond met 2-0 van Fc Volendam. ‘En ook een emotioneel avondje, want er zat een hoop spanning op en een hoop druk. Maar je ziet dat hij die spelers toch heeft weten te raken. Die gingen toch een stapje extra zetten gisteren. Het voelde net alsof we kampioen waren geworden, terwijl we gewoon alleen maar van de laatste plaats af zijn’, vertelt Johnny.

De presentator gaat verder: ‘We hebben zo’n zware tijd gehad de afgelopen maanden. De begrafenis was nog geen anderhalf week geleden. Maar hij moest en zou dit gaan doen, ook om Daniëlle. Om zijn tanden erin te zetten en niet alleen thuis te zitten. Hij is er vol ingedoken en dat werpt nu al een beetje zijn vruchten af. En nu doorpakken. Het is een zeer aimabel mens en een zeer bijzonder persoon en ik denk dat die spelers dat ook voelen’, zegt Johnny over John tegen Gerard. Wat een mooie woorden…

Bron en Beeld: Gerard Ekdom Radio 10

Delen

Meer over Johnny de Mol

Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: 'In bed met de gordijnen dicht'
Johnny de Mol openhartig over heftig jaar: ‘In bed met de gordijnen dicht’
Johnny de Mol deelt emotioneel bericht over overlijden van zus Daniëlle
Johnny de Mol deelt emotioneel bericht over overlijden van zus Daniëlle
Lees alle artikelen over Johnny de Mol