100%NL Magazine
Delen

Johnny de Mol zingt voor de vergeten kinderen!

Vanaf vandaag begint De Week van het Vergeten Kind, dat elk jaar aandacht vraagt voor een speciaal thema rond kwetsbare kinderen. Johnny de Mol zet zich al jaren in voor deze stichting. Samen met Glen Faria heeft Johnny de handen ineengeslagen en het nummer "Je bent niet alleen" opgenomen speciaal voor Stichting Het Vergeten Kind. Zo brengen ze doorgeplaatste kinderen in opvanglocaties onder de aandacht die alle hulp kunnen gebruiken. Beluister het mooie nummer hieronder!

Stichting Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind is een campagne en een petitie gestart om onnodig leed van uit huis geplaatste kinderen te voorkomen. De stichting wil dat uit huis geplaatste kinderen niet steeds worden doorgeplaatst. Hierdoor hebben zij nauwelijks toekomstperspectief en dit is zeer schadelijk voor hun ontwikkeling. Steun de campagne en teken voor deze kinderen de petitie.

Stichting het Vergeten Kind wil onnodige doorplaatsingen van uit huis geplaatste kinderen stoppen, want elk kind in Nederland verdient een fijne, stabiele woonplek waar het mag blijven. Ruim 46.000 kinderen die niet thuis wonen, zitten in pleeggezinnen of instellingen. Deze beschadigde en getraumatiseerde kinderen hebben een stabiele omgeving nodig met een positief perspectief. De huidige realiteit is echter dat te veel kinderen gaan meedraaien in ‘de carrousel’ van de hulpverlening, waarbij ze continu moeten doorverhuizen naar een andere plek, groep of pleeggezin.

Help mee, ga naar hetvergetenkind.nl en teken de petitie!

https://www.instagram.com/p/Bs_WkOmg6DQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Dit bericht is geschreven in samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind

Delen