100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

Jongste dochter van Anouk zingt sterren van de hemel!

Op Instagram plaatst Anouk een hele leuke video van haar jongste dochter Jelizah die de sterren van de hemel zingt!

Zangeres Anouk

Ze kan zingen als de beste, trekt zich weinig aan van een ander en durft altijd haar mening uit te spreken: we hebben het natuurlijk over zangeres Anouk!

Het zijn roerige tijden geweest voor zangeres Anouk. Nadat Tim Hofman met de veelbesproken aflevering BOOS de seksueel overschrijdende situaties rondom The Voice of Holland aan kaart bracht besloot Anouk een dapper besluit te nemen.

Nog voordat de aflevering live ging besloot Anouk om niet meer terug te keren als coach bij The Voice. ‘Na een aantal statements te hebben gezien van Jeroen Rietbergen en ook na een paar telefoontjes die ik heb gepleegd met bepaalde mensen, weet ik wel genoeg.’ En zoals we Anouk kennen nam de zangeres dan ook geen blad voor de mond. ‘Het is gewoon een corrupte bende. Ik wil niet werken op een plek waar jarenlang een aantal mannen misbruik heeft gemaakt van hun positie en waar er bewust voor is gekozen om het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet. Dan heb je een structureel probleem. Dat is niet waar ik zit. Daar wil ik geen onderdeel van zijn.’

Zes kinderen

Ondanks dat Anouk dus geen opnames meer heeft voor The Voice heeft ze haar handen nog altijd vol! Want in totaal heeft de zangeres 6 kinderen.

Haar oudste drie kinderen kreeg ze met haar ex Remon Stotijn. Haar vierde kind, zoon Jesiah, kreeg ze met rapper Unorthadox. Vervolgens kreeg ze met haar ex Seraino zoon Sion. Haar jongste spruit, dochter Jelizah, kreeg ze samen met haar huidige verloofde Dominique. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Jongste dochter Jelizah

De vrolijke Jelizah heeft precies dezelfde ogen als haar moeder én kan nu al net zo mooi zingen. Ze is niet bang voor de camera en schaamt zich niet terwijl ze uit volle borst zingt. Trotse mama Anouk deelt een muzikale video op haar Instagram. Maar voor wie Jelizah dit lied zingt, dat weet Anouk ook niet. ‘Het zal wel voor iemand speciaal zijn…’ schrijft ze.

Bron en Beeld: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Anouk