100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jongste zoontje Monique Smit gaat he-le-maal los tijdens de mini disco!

Het jongste zoontje van Monique Smit, Luca, gaat helemaal los tijdens de mini disco! Té lief!

Monique Smit

Zangeres, presentatrice, een partnership waarbij ze haar eigen kleding ontwerpt en mama van twee: Monique Smit is een bezige bij!

Samen met haar leuke vriend Martijn Molleman heeft Monique twee schatten van zoons: Noah en Luca. En hoe grappig: Noah lijkt sprekend op zijn vader en de kleine Luca is een kopie van zijn moeder. Wat een schatjes allebei!

Vakantie

De afgelopen dagen is Monique samen met haar mannen aan het genieten van een overheerlijke vakantie, waarbij ze óók hard aan de bak is! Als het even kan probeert Monique haar werk te combineren met haar gezin, en dus zijn Martijn en de kinderen gewoon gezellig mee! Het gezin heeft de tijd van hun leven, wat zijn ze aan het genieten! Afgelopen weekend deelde Monique nog deze zonnige foto in bikini.

Mini-disco

Overdag is Monique veel aan het werk op vakantie, maar ‘s avonds is er tijd voor ontspanning en plezier. En wie er denkt aan een kindervakantie denkt natuurlijk gelijk aan de mini-disco. Al die kleine kindertjes die helemaal uit hun plaat gaan op hun favoriete muziek.

Luca heeft duidelijk de muzikale genen van zijn moeder en gaat helemaal los tijdens de mini-disco. Hij gooit zijn heupjes in de strijd en heeft een glimlach op zijn gezicht. Gelukkig voor ons had Monique haar telefoon bij de hand en zijn er te schattige beelden van gemaakt!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
Lees alle artikelen over Monique Smit