100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

SMELT: Zó gaat het nu met het jongste zoontje van Nienke Plas

Nienke Plas mag zich gelukkig rekenen met drie fantastische mannen om haar heen. Haar jongste zoontje Novi-Jaxx is echt om op te vreten en groeit als kool!

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen. En mocht je denken dat Nienke de ster van de show is, die heeft mis: zoonlief Frenky-Dean gaat er met de shine vandoor! Het zal ons niet verbazen als hij over een paar jaar zélf de ster is!

Gezin

Nienke is al jaren heel erg gelukkig met Resley. Het is alweer een paar jaar geleden dat Nienke op spectaculaire wijze ten huwelijk werd gevraagd in Dubai. Inmiddels zijn Resley en Nienke getrouwd. Het feest en de daarbij behorende jurk laat nog even op zich wachten. Destijds lieten de tortelduifjes weten dat de ‘echte’ dag verzet zou worden i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus.

Resley en Nienke zijn niet alleen lovebirds, maar ook zakenpartners! Resley is namelijk ook de manager van Nienke. In een interview met SUPERGAANDE vertelde ze hier eerder over: ‘Soms zeg ik: ‘Ben je nu vriend of ben je nu manager?’ Het loopt zo in elkaar over dat je nooit kunt zeggen: ‘Ik vind het niet leuk hoe je doet.’ Al zeg ik wel eens tegen hem: ‘Je bent geen leuke manager, je bent ook geen leuke collega. Ik vind je wel een leuke vriend en een goede vader van mijn kind, haha.’ Je moet kunnen samenwerken met je partner en als je dat niet kunt moet je ook niet gaan forceren. Wij zagen gewoon dat wat ik minder goed kan, hij wel goed kan en andersom. Dan is het een gouden formule.’

Jongste zoon Novi-Jaxx

Samen hebben Resley en Nienke twee schatten van kinderen: de zoontjes Frenky-Dean en Novi-Jaxx.

Novi-Jaxx werd vorig jaar juni geboren en was gelijk al een schatje om te zien. Inmiddels zijn we bijna 10 maanden verder en is Novi-Jaxx hartstikke gegroeid! Het vrolijke ventje heeft wangen om in te bijten en tovert een glimlach op ieders gezicht. Wát een schatje!

Trotse moeder Nienke deelt dan ook regelmatig de liefste foto’s van haar gezin. Wij hebben de schattigste foto’s van Novi-Jaxx voor je op een rijtje gezet.

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas, MetroNieuws

Delen

Meer over Nienke Plas

Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Lees alle artikelen over Nienke Plas