100%NL Magazine Joost Klein
Zie ook:
Delen

Joost Klein in emotioneel gesprek over overleden ouders: ‘Hoop dat ze heel trots zijn’

Joost is op dit moment de meest besproken- en bekende Nederlander en niet zonder reden. Hij hoopt dat zijn ouders van boven meekijken.

Joost Klein

Joost Klein is 26 jaar oud en ontzettend talentvol. Hij is niet alleen muzikant, maar daarnaast ook schrijver en kunstenaar. Samen met zijn band heeft hij opgetreden op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands. Zijn optreden op Lowlands vorig jaar zomer werd razend enthousiast ontvangen en de grote menigte ging helemaal uit zijn dak.

Joost is niet alleen bekend in Nederland, want hij is ook België en Duitsland aan het veroveren en binnenkort misschien wel heel Europa, als hij Nederland vertegenwoordigt tijdens het songfestival.

Groot gemis

Joost ging in gesprek met Britse journalist William Lee Adams van Wiwibloggs. Dit is een bekend YouTube-kanaal voor het Eurovisie Songfestival. Hij vertelde over het feit dat hij zijn ouders al heel lang moet missen. Op twaalfjarige leeftijd overleed zijn vader aan kanker en een paar jaar later overleed zijn moeder aan een hartstilstand.

Hard lachen

Journalist William Lee Adams vraagt Joost wat zijn ouders van het nummer Europapa zouden vinden en zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. ‘Ik denk dat mijn vader hard zou lachen. Hij zou zeggen: ‘Deze jongen heeft altijd gezegd dat hij dit wilde doen. En nu heeft hij het voor elkaar gekregen.”

‘Ik denk dat mijn moeder heel trots zou zijn. Ze zou in stilte lachen. Mijn vader zou heel wat grappen maken over mijn outfit en hoe ik eruitzie. Maar wel op een vriendelijke manier.’ Joost spreekt ook zijn wens uit in dit interview: ‘Ik hoop dat ze heel erg trots op me zijn. En als zij het niet zijn, is de rest van de wereld het wel op dit moment.’ Daar heeft hij absoluut gelijk in, want het hele land is trots op Joost.

Bron en Beeld: Wiwibloggs

Delen

Meer over Joost Klein

WHAT!? Joost Klein deelt bizar nieuwtje met zijn fans
WHAT!? Joost Klein deelt bizar nieuwtje met zijn fans
SCHATTIG: Zó zag zanger Joost Klein er vroeger uit
SCHATTIG: Zó zag zanger Joost Klein er vroeger uit
Lees alle artikelen over Joost Klein