100%NL Magazine Joshua
Delen

Molloten opgelet: Om déze redenen is Joshua niet de Mol!

Het is iedere week weer nagelbijten, wie zou toch De Mol zijn? Er is één speler wel erg verdacht...Joshua.

Ben jij er na alle afleveringen helemaal zeker van dat Joshua de Mol is? Think again! Wij zetten een paar redenen voor je op een rijtje wat het tegendeel bewijst.

Montage

De zogenaamde Mol-acties van Joshua worden heel opvallend in beeld gebracht. En dat is raar, want als je kijkt naar de vorige seizoenen werden de Mol-acties juist bewust uit de montage gehouden. Is dit misschien een manier van de crew om ons op het verkeerde been te zetten?

Rood scherm

Als echte Molloten hebben we natuurlijk goed opgelet tijdens de afleveringen. Valt jullie ook iets op? Afvallers Florentijn en Lakshmi zaten tijdens de test helemaal op Joshua, en toch moesten zij het spel verlaten. Weer een reden waarom Joshua de Mol niet zou kunnen zijn.

Eyes on the Price

Een tip van ons: let tijdens de executie eens extra goed op Joshua. In plaats van in spanning af te wachten of zijn naam genoemd wordt en of hij door mag naar de volgende ronde, is Joshua vooral bezig met zijn medekandidaten. Hoe reageren zij op hun scherm? En dat is bijzonder…want dat is niet iets wat de Mol zou doen. Denk daar maar eens over na. 😉

Beeld: Instagram/AvroTros

Delen