100%NL Magazine Miss Nederland
Delen

De spanning stijgt: Julia Sinning vertegenwoordigt Nederland tijdens Miss Universe

Aanstaande zondag vindt de Miss Universe competitie plaats in Eilat. Je zult misschien denken: waarvan komt ze me zo bekend voor? Dat klopt, onze Miss Universe was laatst te zien in the Bachelor! Helaas heeft ze hierin niet de liefde gevonden, maar dat heeft haar alleen maar sterker gemaakt. Met trots won Julia Sinning deze zomer de titel Miss Nederland 2021 en mag dus ook ons land vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezingen die plaatsvinden op 12 december.

Eerdere carrière

Voordat Julia tot Miss Nederland werd gekroond volgde zij de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat zij deze opleiding afrondde besloot ze ook de film actors academy Amsterdam te volgen. Ook was ze naast haar werk bij Buck Agency te zien in het programma ‘Schuldig of niet’ van BNN.

Miss Nederland

Naast dat Julia natuurlijk een prachtige verschijning is, won ze ook de titel Miss Nederland door haar gouden hart. Zij liet zien dat de binnenkant belangrijker is dan het buitenkant en dat zelfkennis en zelfvertrouwen je pas écht mooi maken. Met deze boodschap is Julia nu ook in Israël waar de verkiezing dit jaar plaats zal vinden.

National Costume show

Het gouden hart van Julia heeft Julia doorgezet in haar zelfbedachte outfit voor de National Costume show. De outfit is ontworpen door Miss Pearl Couture en laat zien dat vrouwen kampioenen, sterk en krachtig zijn. Met haar outfit eert ze de Nederlandse sportheldinnen als Sifan Hassan, Antoinette de Jong, Lidewij Welten en Lieke Martens. Het goud van hun medailles is in het kostuum terug te vinden en de cape is in het oranje van Nederland. Met deze krachtige boodschap en prachtige vrouw wordt Nederland dit jaar weer goed vertegenwoordigd.

Kijk live mee!

Wil jij op afstand Julia zien shinen op het podium? Dat kan! De shows zijn te volgen via een livestream op het YouTube kanaal van Miss Universe. Op 13 december, 1.00 uur Nederlandse tijd wordt het uitgezonden.

 

Beeld: Miss Nederland/William Rutten

Delen