100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam gaat in stijl en kiest voor gekleurde outfit voor huldiging

Alle medaillewinnaars van de Olympische Spelen worden vanmiddag ontvangen door het koningspaar. Jutta Leerdam gaat voor een gekleurde outfit!

Jutta Leerdam

Schaatster Jutta Leerdam ging met één missie naar de Olympische Spelen: goud halen op de 1000 meter. Het werd zilver. De Japanese Miho Takagi was nét iets sneller dan Jutta.

Na afloop was Jutta zichtbaar teleurgesteld: ‘Ik wilde dat goud, daarom baal ik’. Gelukkig heeft de teleurstelling nu plaats gemaakt voor trots en is Jutta maar wat blij met die zilveren plak. En terecht!

Zussen

Natuurlijk is Jutta’s vriend Koen Verweij en haar familie ook apetrots op haar prestatie. Wisten jullie dat Jutta ook twee hele mooie zusjes heeft? Zij heten Merel en Beaudine, en zien er net als hun bekende zus prachtig uit! Wat een goede genen hebben ze in de familie Leerdam toch! 😉

Benieuwd naar de zusjes? Foto’s zie je hier.

Gekleurde outfit

Wie dacht dat de medaillewinnaars van de Olympische Spelen rustig konden bijkomen na hun prestaties heeft het mis! Want nu ze weer teruggekeerd zijn in Nederland staat hen een druk programma te wachten. Gisteren werden de Olympiërs gehuldigd in het Hilton Hotel in Amsterdam. Vanwege de coronamaatregelen mochten hier alleen familie en vrienden bij zijn, maar óók de sporters die geen medaille hebben gehaald mochten hierbij aanwezig.

Ook vandaag staat de sporters weer een drukke dag te wachten. Vanochtend worden ze in  Den Haag ontvangen door premier Mark Rutte en sportminister Conny Helder. Als klap op de vuurpijl worden ze vanmiddag dan nog ontvangen door koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Na afloop wordt er dan ook nog een foto gemaakt.

Speciaal voor de gelegenheid heeft Jutta Leerdam haar meest oranje outfit uit de kast getrokken. Jutta gaat voor stijl! En wauw, ze ziet er prachtig uit! Helemaal ready om het koningspaar te ontmoeten.

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen