100%NL Magazine Jutta Leerdam

Jutta Leerdam viert 24e verjaardag op een bijzondere manier!

Niet alleen Frans Bauer viert vandaag zijn verjaardag, ook Jutta Leerdam is vandaag jarig!

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. De afgelopen week vonden de NK allround en NK sprint plaats. Jutta Leerdam liet tijdens de NK sprint opnieuw zien dat zij de allerbeste is. Voor de derde keer wist ze het NK sprint te winnen. En Jutta won niet alleen, ze verbrak ook het baanrecord!

Niet alleen om haar geweldige prestaties stond Jutta de afgelopen dagen in de schijnwerpers, maar ook om haar uitspraken. Waar ze voorheen de focus had om zo afgetraind mogelijk op de baan te staan is dat dit jaar anders. Zo vertelde ze: ‘Want ik gebruik nu dat extra vet als kracht.’ Doordat Jutta nu minder stress heeft over het gewichtsverlies zit ze dus ook lekkerder in haar vel. ‘Ik ben zoveel stabieler en daardoor ben ik altijd gewoon goed. In plaats van dat ik altijd voor mijn lichaam te zwak ben.’

24e verjaardag

En Jutta blijft in de feeststemming, want vandaag is ze ook nog eens jarig! De mooie blondine blaast vandaag 24 kaarsjes uit en viert dat samen met haar volgers. Op haar Instagram deelt ze daarom een aantal zwoele kiekjes.

De volgers van Jutta weten niet wat ze zien en feliciteren haar massaal onder de post. Één van de volgers schrijft: ‘Pamela Anderson in haar jonge jaren!’.

Van harte gefeliciteerd Jutta & een hele fijne dag vandaag!

Instagram Jutta Leerdam