100%NL Magazine Juvat
Delen

WOW: Juvat verbluft zijn volgers met ontbloot bovenlichaam

De afgelopen weken heeft Juvat samen met zijn vriendin Ruby genoten van een heerlijke zonnige vakantie. Op Instagram deelt hij een paar niets verhullende strandfoto's van zijn bovenlichaam.

Samen met zijn mooie vriendin Ruby heeft Juvat de afgelopen weken genoten van een romantische liefdesvakantie. Na hun eerste stop in Madrid hebben ze vervolgens hun vakantie voortgezet in het zonnige Mexico.

Van Madrid naar Mexico

Juvat plaatste onlangs prachtige foto’s van deze mooie vakantie, zodat wij ook konden meegenieten van alle verliefde plaatjes! Juvat en Ruby zijn smoorverliefd op elkaar en hebben zo te zien ontzettend veel lol met elkaar gehad.

Ontbloot bovenlichaam

Op Instagram trakteert Juvat zijn volgers met een paar foto’s, waarop je hem met een ontbloot bovenlichaam op het strand van Tulum, Mexico ziet. “Hier deed ik even de “wegkijk” Foto twee is al wat spontaner. Foto drie is top. Thanks Tulum. Nu terug naar Amsterdam !!” schrijft Juvat bij de foto’s.

Benieuwd naar de beachfoto’s? Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/CY7G3isu0gq/?utm_source=ig_web_copy_link

Volgers van Juvat kunnen de beachfoto’s wel waarderen. “Wat een knappe man” schrijft een volger. Weer iemand anders schrijft: “Trek hem een vuilniszak aan en hij is nog onweerstaanbaar!” Daar zijn wij het helemaal mee eens. Wat een verschijning!

Juvat Westendorp

Juvat Westendorp kennen we natuurlijk als acteur, presentator én danser. We genoten van zijn talenten in Goede Tijden Slechte Tijden, verschillende Nederlandse romcoms en de afgelopen weken natuurlijk ook als kandidaat in Het Perfecte Plaatje.

Ruby

Afgelopen zomer is Juvat zijn hart verloren aan zijn bloedmooie vriendin Ruby. Juvat is tot over zijn oren verliefd en post regelmatig foto’s van hem en zijn grote liefde samen.

Bron en Beeld: Instagram Juvat Westendorp.

Delen