100%NL Magazine Katja Schuurman dochters
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman laat gelijkenissen zien tussen haar en Coco met oude foto

In augustus wordt de kleine Coco, dochter van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk, alweer 1 jaar! Dat betekent dat de kleine dreumes net de 9 maanden heeft gepasseerd. Katja vond dat het tijd was voor een experiment en trok Coco een outfit aan die ze zelf ook aan had 45 jaar geleden!

Zo moeder zo dochter

‘Zo moeder zo dochter’, schrijft Katja bij de fotocollage van zichzelf en Coco naast elkaar in dezelfde gehaakte outfits. Hor schattig zijn deze foto’s! We zijn duidelijk gelijkenissen tussen Katja en haar dochter, maar ook heel veel verschillen! Katja had vroeger bijvoorbeeld flapoortjes, terwijl Coco haar oren duidelijk van haar vader heeft geërfd. Ook de ogen heeft ze van haar vader, maar voor de rest lijkt ze enorm veel op haar mama!

Matching outfits

Niet heel lang geleden deelde Katja nog een foto samen met haar dochters in dezelfde outfits! De volgers van Katja smulden van deze leuke foto en ze kreeg dan ook een hoop leuke reacties. Hoewel Katja op Moederdag ook enorm verwend is, zijn haar dochters toch wel de ‘grootste cadeaus op de wereld.’

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman