100%NL magazine Kees van der Spek ANP
Zie ook:
Delen

VIDEO: Zó jong zag je Kees van der Spek nog nooit!

Altijd al benieuwd geweest naar hoe Kees van der Spek er vroeger uit zag? Dat zie je hier!

Kees van der Spek

Hij is een van de meest bevlogen misdaadjournalisten van Nederland: Kees van der Spek. Hij weet keer op keer de kijkers te boeien met zijn spannende programma’s zoals ‘Oplichters Aangepakt’ en ‘Oplichters in het Buitenland’. Maar weten jullie ook dat Kees thuis een heel leuk gezin heeft?

Gezin

Samen met zijn grote liefde Annabelle van der Spek heeft hij maar liefst 4 zoons. Het is dus een dolle boel in huize Van der Spek! Kees heeft een hele goede band met al zijn zoons en hij gaat dan ook vaak met hen op pad. Zij gaan regelmatig samen op reis, eten zo nu en dan samen in een restaurant, of bezoeken samen een concert. En oja, Joël, Sil, Jesse en Joep lijken veel op hun vader. Zo leuk om te gelijkenissen te zien.

Benieuwd naar hoe de jongens eruit zien? Dat zie je hier!

Vroeger

Één van de deelnemers van het nieuwe seizoen uit Wie is de Mol is Kees van der Spek. Zou hij de Mol zijn, of toch een deelnemer? We zullen het binnenkort weten.

Op Instagram deelt Kees van der Spek een video uit de oude doos. En hoe leuk: vroeger had Kees ook al zijn kop met krullen! ‘1989 en (swipe) vandaag. De muziek die ik toen al meeblèrde wordt nu door zoon Joel’. Benieuwd naar de video van Kees? Die zie je hieronder.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Kees van der Spek

Delen

Meer over Kees van der Spek

Tv-kijkers weten het zeker: dit is het teken dat Kees van der Spek de mol is!
Tv-kijkers weten het zeker: dit is het teken dat Kees van der Spek de mol is!
GRAPPIG: Deze WIDM-deelneemster lijkt sprékend op Kees van der Spek zijn vrouw!
GRAPPIG: Deze WIDM-deelneemster lijkt sprékend op Kees van der Spek zijn vrouw!
Lees alle artikelen over Kees van der Spek