100%NL Magazine Kees van der Spek
Zie ook:
Delen

Kees van der Spek wordt gerold in Wie is de Mol?: ‘Hoe kan het bij jou gebeuren?’

Zelfs Kees van der Spek wordt bestolen door zakkenrollers..

Kees van der Spek

Iedereen kent Kees van der Spek natuurlijk als misdaadjournalist van programma’s als ‘Oplichters Aangepakt’ en ‘Oplichters in het Buitenland’. Maar naast zijn serieuze rol als misdaadjournalist is hij ook een super leuke vader! Van der Spek heeft samen met Annabelle van der Spek maar liefst 4 zoons, dus hij heeft het er maar druk mee. Kees ziet dit echter niet zo en aan zijn foto’s te zien, is hij graag met hen op stap. Op Instagram deelt Kees regelmatig leuke kiekjes met zijn kinderen. Hij is zo te zien een hele trotste vader!

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is een spannend en avontuurlijk spelprogramma waarin een team van bekende Nederlanders samenwerkt om opdrachten uit te voeren. Binnen deze groep bevindt zich echter één saboteur, de Mol, wiens doel het is om de opdrachten stiekem te laten mislukken. Dit jaar is Kees van der Spek ook een van de kandidaten.

Zakkenroller

Op de website en Instagram van het programma kunnen we nog niet eerder uitgezonden beelden zien. Daarop zien we dat de kandidaten door een druk gebied in México lopen en dat Kees wordt bestolen door zakkenrollers. Misschien verwacht u van een misdaadjournalist als Kees van der Spek dat hij een streepje voor heeft op zakkenrollers, maar niets is wat het lijkt. Maar geen reden voor paniek: het zijn geen échte zakkenrollers, maar medekandidaten Fons Hendriks en Rosario Mussendijk.

 

Bron en Beeld: Wie is de Mol, Kees van der Spek.

Delen

Meer over Kees van der Spek

GRAPPIG: Deze WIDM-deelneemster lijkt sprékend op Kees van der Spek zijn vrouw!
GRAPPIG: Deze WIDM-deelneemster lijkt sprékend op Kees van der Spek zijn vrouw!
VIDEO: Zó jong zag je Kees van der Spek nog nooit!
VIDEO: Zó jong zag je Kees van der Spek nog nooit!
Lees alle artikelen over Kees van der Spek