100%NL Magazine Kelly Pfaff
Delen

VIDEO: Kelly Pfaff en dochter Shania dansen de sterren van de hemel

Het is alweer jaren geleden dat wij voor het laatst konden genieten van de familie Pfaff op televisie. Inmiddels zijn de kinderen bijna allemaal volwassen geworden en de ouderen...nóg ietsje ouder. Op TikTok kunnen we genieten van een aanstekelijke video van Kelly Pfaff die de sterren danst samen met haar dochter Shania.

Kelly Pfaff en haar dochter Shania

Shania Gooris, de dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris, is al lang niet meer dat kleine meisje uit de serie. Ze is opgegroeid tot een volwassen vrouw van 21 jaar oud. Met meer dan 73 duizend volgers op Instagram timmert Shania lekker aan de weg!

Er zijn in de afgelopen jaren veel dingen veranderd, maar één ding is er hetzelfde gebleven: de goede band tussen de familie Pfaff.

Op TikTok kunnen we genieten van een aanstekelijke video van Kelly Pfaff en haar dochter Shania. Samen dansen ze de sterren van de hemel en ze lijken er hartstikke veel lol in te hebben. Wat een leuk moeder-dochter moment!

@kellypfaffg

Appreciating the woman you have become @goorisshania #babygirl #foryoupage #foryou #fyp

♬ More Than A Woman – SG’s Paradise Edit – Bee Gees & SG Lewis

De familie Pfaff

Jarenlang leefde heel België én Nederland mee met de familie Pfaff. Negen jaar lang waren zij de hoofdrol in hun eigen realityserie en hierdoor werd de familie razend populair! Nu, zeven jaar later, is het tijd om weer even terug te denken aan deze te leuke familie. Hoe vergaat het ze nu? En hoe zien ze er nu uit? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Kelly Pfaff, TikTok

Delen