100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

ZIEN: de jaarlijkse kerstfoto van het gezin van Ferri Somogyi

Ferri Somogyi mag zich een gelukkig man noemen. Met een prachtige vrouw aan zijn zijde en drie leuke kinderen heeft hij een ontzettend fijn gezin.

Ferri Somogyi

We kennen Ferri Somogyi al jaren lang als Rik de Jong uit Goede tijden, Slechte tijden. Maar wisten jullie ook dat Ferri het afgelopen jaar een carrièreswitch heeft ondergaan? Wees gerust: hij blijft ook in GTST spelen. Maar wat Ferri dan nog meer doet? Dat lees je hier!

Gezin

Ferri is alweer een aantal jaar heel erg gelukkig met zijn vrouw Noëlle. Samen vormen ze een hecht gezin met drie kinderen: dochter Véda en de tweeling Imre en Lux.

Jaarlijkse kerstfoto

Ieder jaar maakt het gezin Somogyi een prachtige kerstfoto met het complete gezin. Vorig jaar was de tweeling nog hartstikke klein, maar nu pakken ze alle shine op de foto. Gekleed in een wit overhemdje inclusief strik zien ze er tip top uit. En dat geldt natuurlijk ook voor de rest van het gezin. Wat een prachtige foto!

‘De jaarlijkse kerstfoto hebben we al in de pocket! Dankjewel lieve @jesjevphotography. Je hebt het toch weer voor elkaar gekregen om die zich loswurmende boeven goed op de foto te krijgen haha. Helemaal in de kerststemming al hier hoor deze weken, zo gezellig!’

Bron en Beeld: Instagram Noelle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi