100pmagazine_rachelhazes

Binnenkijken in het kersthuis van Rachel Hazes!

Voor Rachel Hazes kan Kerst niet vroeg genoeg beginnen, haar hele huis is al in de feeststemming!

Helemaal in de kerstsferen

Jingle bells, jingle bells… Rachel Hazes is al helemaal in de kerstsfeer! Op Instagram deelt ze een paar kiekjes van haar kerstwoning en het ziet er werkelijk prachtig uit!

En als Rachel iets doet, doet ze het goed! Want de diva heeft niet één, maar twee kerstbomen! Benieuwd naar de sfeervolle woning van Rachel? Die zie je hieronder.

André Hazes

Het zijn roerige tijden voor de familie Hazes, met in het middelpunt: André. De zanger houdt zich al een lange tijd stil in de media en de geruchten rondom hem zijn nog steeds niet gaan liggen. Want is hij nu wel of niet meer samen met Sarah? Er gaan zelfs verhalen rond dat hij weer terug is bij zijn ex Monique.

Wat we wel weten, is dat hij nu tijdelijk weer bij zijn moeder Rachel woont. Aan het Vlaamse HLN liet Rachel afgelopen week weten: ‘Het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.’

En zoals het klokje thuis tikt, zo tikt het nergens. Rachel zorgt ervoor dat het André aan niets ontbreekt bij haar thuis. Zo kookt ze ook iedere dag met liefde voor hem. Rachel: ‘Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. ‘Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen’, lach ik dan.’

Bron en Beeld: Instagram Rachel Hazes