André weer terug bij Monique? 'Ze geeft hem misschien toch nog opnieuw een kans'

André weer terug bij Monique? ‘Ze geeft hem misschien toch nog opnieuw een kans’

De geruchten rondom de relatiestatus van André Hazes zijn nog niet gaan liggen. Bronnen spreken nu zelfs van een verzoening tussen André en zijn ex Monique. 'Ze geeft hem misschien toch opnieuw een kans'.

Relatiestatus André Hazes

Wat is er toch aan de hand met André Hazes? De populaire zanger houdt al een lange tijd zich stil en volgens bronnen is hij aan het herstellen van een burn-out.

Ook zijn relatiestatus is op dit moment niet bekend. Is hij nog samen met Sarah van Soelen, is hij vrijgezel of is hij toch weer terug bij zijn ex Monique?

André toch weer terug bij Monique?

Weekblad Privé claimt ‘vriendinnen’ van Monique gesproken te hebben. Zij laten weten: ‘Nu hij in behandeling is geweest, geeft ze hem misschien toch nog opnieuw een kans. Ze moet dan wel een heel groot hart hebben, om haar ex opnieuw toe te laten in haar leven. Stiekem blijft ze van André houden. Hij is immers de vader van hun prachtige zoon. Aan vriendinnen vertelt ze André nooit meer terug te willen, maar ondertussen plaatst ze op Instagram wel foto’s dat André met hun zoon in de villa aan het spelen is.’

Zou het dan toch? Dat na alle ellende, een huwelijksaanzoek en veel verdriet André en Monique toch weer bij elkaar komen?

Vaak weer bij elkaar

De laatste tijd worden André en Monique wel weer vaak samen gespot. En dat is niet zonder reden: André en Monique hebben samen een prachtige zoon genaamd Dré.

Afgelopen maand vierde Dré alweer zijn vijfde verjaardag. Ondanks alle mooie cadeautjes en speelgoed had hij die dag één grote verrassing: een bezoekje van zijn vader. Die vertederende beelden zie je hier.

Beeld:Instagram, Bron: Shownieuws