Vol verwachting: Kids van BN'ers zetten massaal hun schoentje!
Zie ook:
Delen

Vol verwachting: Kids van BN’ers zetten massaal hun schoentje!

Het was afgelopen weekend één groot feest voor heel veel kinderen door heel Nederland. Sinterklaas en zijn pieten zijn in het land! Ook de kindjes van de BN'ers werden natuurlijk niet overgeslagen.

Monique Smit

In huize Smit zat de sfeer er goed in dit weekend! Haar twee zoontjes Luca en Noah zaten vol verwachting te wachten op de Goedheiligman. En dat natuurlijk in stijl, gekleed in prachtige pietenpakjes!

Nikkie Plessen

Ook de kinderen van Nikkie Plessen waren klaar voor de Sinterklaas. Nikkie: ‘Zingen voor Sinterklaas’. Wat een leuke foto van Nikkie en haar kinderen!

Jan Versteegh

Het was in huize Versteegh wel een hele speciale Sinterklaas dit jaar, want daar werd voor het allereerst een schoentje gezet! Jan: ‘De eerste keer dat ze hun schoen hebben gezet. Gisteravond werden er liedjes gezongen en legden we wortels en tekeningen klaar. Ik word hier zo gelukkig van.’

Annemarie Keizer

Samen met haar dochter Kiki heeft Annemarie ook Sinterklaas welkom geheten. ‘Nooit gedacht dat het Sinterklaasfeest ZO leuk zou zijn met een kleintje… Het is nu het eerste jaar dat Kiki het een beetje begrijpt… Althans, ze weet heel goed dat Sinterklaas gepaard gaat met cadeautjes’. Wat zal er toch in haar schoentje hebben gezeten?

Jochem Myjer 

Jochem wordt altijd een beetje sentimenteel van deze mooie tijd. Jochem: ‘Dat er bij zoveel schoorstenen, kachels, deuren, ramen en woonkamers op deze avond kinderen van alle leeftijden hun schoen neerzetten en morgenochtend wakker worden en vol spanning naar hun schoen rennen om het bewijs in hun schoen te vinden dat Sinterklaas en z’n Pieten bij hun thuis zijn langs geweest. Ik word daar zo intens gelukkig van.’

Chantal Janzen

Niet alleen de kinderen van Jan Versteegh mochten hun schoentje voor het eerst zetten, ook de jongste spruit van Chantal Janzen heeft voor het eerst zijn schoentje gezet. Maar of hij nu echt oog had voor de cadeautjes…. Chantal: ‘De snoepjes vond ie het allerleukst’.

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Lees alle artikelen over Monique Smit