100%NL Magazine Roxeanne
Delen

FOTO’S: De leukste kiekjes van het heerlijke gezin van Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes heeft een heel fijn gezin. Zie hier de allerleukste kiekjes van haar gezinsgeluk!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes maakten alweer ruim 5 jaar geleden bekend een stel te zijn. Inmiddels hebben zij een zoontje Fender, die hun liefdesgeluk alleen nog maar leuker en mooier maakt. Ook is het stel al jaren verloofd, maar met de bruiloft willen zij nog even wachten tot het juiste moment.

Beste Zangers

Dit jaar doet Roxeanne ook mee aan de Beste Zangers. Gisteren, tijdens de eerste aflevering van dit seizoen, stond Roxeanne centraal.

Een paar weken geleden vertelde Roxeanne aan RTL Boulevard dat er tijdens de opnames van de Beste Zangers een hoge uitzondering voor haar werd gemaakt, haar verloofde Erik mocht mee. ‘Ik heb mijn hele leven al last van een hele heftige vorm van heimwee. Er zijn een paar trauma’s uit mijn jeugd die daarvoor hebben gezorgd. Wat dus betekent dat het voor mij een ’nee’ was als ik zonder Erik op reis moest.’ Gelukkig voor Roxeanne werd er een uitzondering gemaakt en is ze nu te zien in het nieuwste seizoen van de Beste Zangers.

De Beste Zangers zie je iedere donderdag om 20:35 uur op NPO1.

Gezin

Samen met Erik heeft Roxeanne zoontje Fender. Het grootste geluk van haar leven. Regelmatig delen Roxeanne en Erik de allerleukste kiekjes van hun gezinsgeluk. En één ding is zeker: Fender zorgt voor een hoop gezelligheid!

Benieuwd naar de heerlijke kiekjes van het gezin van Roxeanne? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen