100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

SCHIP AHOY! Zoontje Roxeanne Hazes is de schattigste kapitein ever!

Het zoontje van Roxeanne Hazes is lekker uit varen geweest met zijn vader. Met een grote glimlach zit de kleine Fender aan het roer van de boot.

Fender

Samen met haar verloofde Erik Zwennes heeft Roxeanne een zoon genaamd Fender. Het drietal vormt een mooi, hecht gezin. Op Instagram delen Roxeanne en Erik regelmatig leuke foto’s en video’s. Het gezinnetje gaat er vaak op uit. Een paar weken geleden nog maakte het gezin een heerlijke wandeling in de frisse buitenlucht. En daar werden natuurlijk ook leuke selfies van gemaakt!

Zweden

Ook was het gezin er onlangs lekker even tussenuit. Op Instagram postte de zangeres prachtige plaatjes van hun tripje naar Zweden. Bij de foto’s schreef Roxeanne ‘hejdå’ wat in het Zweeds ‘tot ziens’ betekent. Ook Fender vermaakte zich zo te zien prima. De voorpret begon namelijk al in het vliegtuig!

Schip Ahoy!

Terwijl Roxeanne de afgelopen ontzettend druk was met de succesvolle shows van Holland Zingt Hazes, heeft haar verloofde Erik samen met hun zoontje Fender wat quality time op het water doorgebracht. Met een grote glimlach zit de kleine Fender als een volleerde kapitein aan het roer van de boot.

Binnenkijken bij

Roxeanne, Erik en Fender wonen samen in een prachtige eengezinswoning. Erik en Roxeanne hebben naast hun woning ook nog een boot. Het zal daarom geen verrassing zijn dat het gezin aan het water woont. Perfect om hun boot aan te meren. Ook in de woning zelf hangt er een rustige, knusse sfeer. Dat zien we op de foto’s die Roxeanne deelt op haar social media.

 

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: 'Laten we er nog eentje doen'
Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: ‘Laten we er nog eentje doen’
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes