100%NL Magazine Rocco Sjuul
Delen

KIJKEN: Deze nostalgische film mag je niet missen tijdens de feestdagen!

Een heerlijke romantische film; tijdens de Kerstmaand kan bijna ieder mens er wel van genieten. De nieuwe bioscoopfilm Rocco en Sjuul raakt alle emoties die een romantische films moet raken. Liefde, verdriet, sympathie. Je voelt het allemaal tijdens het kijken van de nieuwe bioscoopfilm.

Rocco & Sjuul

‘Rocco & Sjuul’ gaat over een eeuwenoud liefdesverhaal, maar dan in een nieuw jasje. Rocco en Sjuul leren elkaar kennen in Dancings, Den Haag. Na een lange avond samen te hebben gedanst, ontstaat er een liefde. Toch nemen de twee na een tijdje afscheid van elkaar en verliezen ze elkaar uit het oog. We maken een tijdsprong van 50 jaar, naar het jaar 2023. Inmiddels hebben zowel Rocco als Sjuul een eigen bestaan opgebouwd met ieder een eigen gezin. Wanneer ze elkaar weer onverwachts tegenkomen, slaat er weer een vonk over. De twee worden weer smoorverliefd, maar niet alle leden van de gezinnen is het eens met deze opbloeiende liefde. Volgen Rocco en Sjuul hun hart, of luisteren ze naar invloeden van buiten? Bekijk de gehele film bij een bioscoop in jouw buurt en kom erachter!

In de hitlijsten

Dat ‘Rocco & Sjuul’ goed wordt ontvangen onder het Nederlandse publiek, is niet geheel verrassend, maar dat de film het zó goed zou doen, had niemand kunnen dromen. De film staat namelijk op nr.7 in de Nederlandse hitlijsten. Met Amerikaanse films als concurrentie, is dat een hele prestatie. De film is voor iedereen, dus dat maakt dat hele gezinnen uitjes plannen om de romcom te bekijken. Kan jij ook niet wachten om jouw uitje te plannen om de film te gaan kijken? Bezoek Rocco & Sjuul dan snel!

Delen