100%NL Magazine Kijkje in de Kast Tamara Elbaz
Zie ook:
Delen

Een Kijkje in de Kast van Tamara Elbaz: ‘Voor deze tas heb ik een jaar lang hard gewerkt’

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van: Kijkje in de Kast! Deze keer klopt Sophie Kemper aan bij stijlicoon Tamara Elbaz! Kijken jullie mee?

Een Kijkje in de Kast van Tamara Elbaz!

Oké, laten we eerlijk zijn: we hebben allemaal wel eens stiekem gegluurd op de social media kanalen van de BN’ers. En waarom ook niet? Het is de ultieme guilty pleasure waar we geen genoeg van kunnen krijgen. We smullen van de levens van onze favoriete sterren en vergapen ons aan hun waanzinnige stijl en mooie kleding.

Onze gloednieuwe én goedlachse presentatrice Sophie Kemper gaat langs bij de BN’ers thuis om een Kijkje in de Kast te nemen. Ze is benieuwd naar bijvoorbeeld de meest dure aankopen, een beschamende miskoop of naar items waar een emotionele waarde aan zit.

Tijdens de tweede aflevering van Een Kijkje in de Kast is Sophie opnieuw in Amsterdam. Na het bezoek aan haar zus Geraldine staat Sophie vandaag aan de deur van Tamara Elbaz! De Real Housewive of Amsterdam woont sinds kort in haar nieuwe woning en laat maar al te graag haar kledingkast zien! Kijken jullie mee?

Beelden eigendom 100%NL Magazine

Delen

Meer over Tamara Elbaz

Tamara Elbaz deelt heftig bericht: 'Voor ik het wist zat ik vorige week op de afdeling oncologie'
Tamara Elbaz deelt heftig bericht: ‘Voor ik het wist zat ik vorige week op de afdeling oncologie’
WAUW: Tamara Elbaz koopt droomwoning in haar oude stadje
WAUW: Tamara Elbaz koopt droomwoning in haar oude stadje
Lees alle artikelen over Tamara Elbaz