100%NL Magazine kim kotter en haar gezin
Zie ook:
Delen

ZIEN: De vakantiefoto’s van Kim Kötter en haar gezin!

Kim Kötter is volop aan het genieten van een vakantie in de Algarve met haar gezin. Met haar volgers deelt ze alle vakantie updates inclusief bijbehorende leuke video’s en fotos!

“Houd van mij vier jongens”, zegt Kim bij een video van Jaap die speelt met haar twee kids. De vierde zit natuurlijk in haar buik die je in de silhouet van de schaduw ziet. Kim staat even stil bij deze prachtige vakantie. ‘2020 heeft ook mooie momenten. Soms vergeet je dat. En dat wil ik niet… wat een mooie herinneringen zijn we aan het maken hier…”

“Met 3 gezonde gelukkige mannen om mij heen en een baby trappelend in de buik. Op een plek alsof je de enige bent op de wereld. En alles om je heen even stil blijft staan”, schrijft ze ook bij de video van de prachtige locatie waar ze zich bevinden.

Ook deelt ze twee foto’s waarop haar kids alleen op staan. Ze staat stil bij alle clichés die stiekem allemaal ook waar zijn. “Maar op vakanties ben je dan toch altijd net iets meer bewust van de normale dingen. Je zit er zo bovenop. Alle kleine dingen vallen op die normaal heel normaal zijn. Wat verliefd kun je dan zijn op de kindjes.”

Prachtige beelden Kim! Geniet er nog maar even van.

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter