ZIEN: Zo zien de kinderen van Nienke Plas er nu uit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo zien de kinderen van Nienke Plas er nu uit

Nienke is net bevallen van een meisje, maar haar twee jongens zijn ondertussen alweer een stukje ouder. Wij delen een leuke gezinsfoto.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen. Hoewel je in eerste instantie zou denken dat de vlogs om Nienke gaan, heeft het mis. Nienke filmt namelijk voornamelijk de momenten met haar partner Resley en haar kinderen. De vlogster is al een tijdje moeder van twee jongens, Frenky-Dean en Novi-Jaxx, maar sinds een paar weken is daar ook een kleine meid bijgekomen. Harley Emani Nya is haar naam.

Gezin

Gisteren werd de opening van Het Amsterdamse Winterparadijs groots gevierd. Veel BN’ers waren aanwezig deze avond en zij namen dan ook tijd voor een leuke foto. Ook Nienke en Resley waren aanwezig met hun twee zoontjes Frenky-Dean en Novi-Jaxx. Harley Emani Nya lag vroeg in bed en was niet mee. Edwin Smulders maakt dagelijks foto’s bij events als deze en ook dit keer stond hij klaar met zijn camera. Hij schoot deze te leuke foto van Nienke en haar drie mannen. Wat worden haar twee zoons alweer groot. Knappe kinderen hebben Nienke en Resley..

Bron en Beeld: Instagram Edwin Smulders

Delen

Meer over Nienke Plas

MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Nienke Plas in emotioneel interview: 'Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken'
Nienke Plas in emotioneel interview: ‘Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken’
Lees alle artikelen over Nienke Plas