Denzel Dumfries 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Dít is de knappe vriendin van Oranje-speler Denzel Dumfries

Denzel Dumfries is al jaren gelukkig met zijn liefde Jaimy Kenswiel. Benieuwd hoe zij eruit ziet? Wij delen wat prachtige foto's.

Denzel Dumfries

Denzel Justus Morris Dumfries is een Nederlandse voetballer die voornamelijk als verdediger speelt. Vorig jaar speelde Denzel nog bij PSV, maar in augustus is hij voor €15 miljoen gekocht door Internazionale. Dat niet alleen, Denzel is dit WK ook meegevlogen naar Qatar. De verdediger speelt al 4 wedstrijden op rij en was bij de laatste wedstrijd tegen Amerika zelfs Man of the Match, doordat hij twee assists gaf én een doelpunt scoorde. Zou hij Nederland morgen naar de halve finale helpen?

Vriendin

Denzel is al sinds 2015 samen met zijn knappe vrouw Jaimy Kenswiel. De twee leerden elkaar kennen toen Denzel nog bij Sparta speelde. Na een relatie van vijf jaar kondigde het stel aan dat zij in blijde verwachting waren van hun eerste kindje. Dit werd een jongetje, Jesiah. Dit jaar werd het stel opnieuw ouders, maar dan van een meisje. Over hun kinderen plaatst het stel niets op social media, maar van en met elkaar plaatsen zij regelmatig leuke foto’s. Wat een prachtig stel is dit..

Zie hieronder wat foto’s van Denzel’s knappe vriendin Jaimy.

 

Bron en Beeld: Instagram Denzel Dumfries en Jaimy Kenswiel

Delen