100%NL Magazine Peter R. de Vries (ANP)
Zie ook:
Delen

Bekend en onbekend NL brengen laatste eerbetoon aan Peter R. de Vries

In het Koninklijk Theater Carré vond vanmorgen het besloten afscheid van Peter R. de Vries plaats. Bij de ingang werd iedereen gecontroleerd voordat ze naar binnen mochten.

Bij het afscheid waren onder andere veel BN’ers aanwezig, maar ook nabestaanden van Tanja Groen en Nicky Verstappen. Daarnaast waren de partner en kinderen van Peter ook aanwezig. Zij hebben tijdens de dienst gesproken.

A Whiter Shade of Pale

Rond 11:00 uur werd het lichaam van de Vries de zaal van Carré binnengedragen, terwijl A Whiter Shade of Pale van Procul Harum klonk. Dit lied werd gelijktijdig op bijna alle Nederlandse radiostations gedraaid, omdat het een van de lievelingsnummers van Peter was.

Publiek afscheid

Op 21 juli vond het publieke afscheid al plaats in het Amsterdamse Carré. Hier brachten bijna 10.000 mensen een laatste groet aan de overleden Peter R. de Vries. De familie heeft hierover laten weten dat zij geraakt zijn door de massale steun.

Social media

Op social media brengen collega’s en bekenden van Peter hem een laatste eerbetoon in de vorm van mooie foto’s en spreuken.

Bronnen: Shownieuws, Telegraaf, AD

Delen

Meer over Peter R. De Vries

HEFTIG: Peter R. de Vries schreef afscheidsbrief aan kinderen
HEFTIG: Peter R. de Vries schreef afscheidsbrief aan kinderen
Royce de Vries herdenkt zijn vader: 'We missen hem nog iedere dag'
Royce de Vries herdenkt zijn vader: ‘We missen hem nog iedere dag’
Lees alle artikelen over Peter R. De Vries