100%NL Magazine Lauren Verster
Zie ook:
Delen

Lauren Verster deelt zeldzame foto met grote liefde Jasper

Al meer dan vijf jaar vindt Lauren Verster het geluk bij haar grote liefde Jasper. Vandaag deelt de presentatrice een zeldzame selfie.

Grote liefde van Lauren Verster

Toen Lauren cameraman Jasper leerde kennen was het liefde op het eerste gezicht. Er was echter één probleem: Lauren had op dat moment nog een relatie met Jort Kelder. Hoewel Lauren er alles aan deed om het te vermijden, kon ze niet anders. ‘Mijn lichaam ging er gewoon heen. Het was onvermijdelijk.’

In de LINDA.original-serie Als Banken Konden Praten legt Lauren uit: ‘Ik kwam iemand tegen en ik werd verliefd. En ik kon het ook niet meer stoppen. Ik probeerde het steeds af te kappen. We stuurden elkaar lange, dramatische brieven, we gaven elkaar sieraden als afscheid, we spraken af elkaar nóóit meer te zien, maar dan kwam er één sms’je van hem binnen en hop, ik zat weer in de auto. Gas erop, over de snelweg, naar zijn huis.’ Uiteindelijk verbrak Lauren de relatie met Jort en ging ze verder met Jasper. En de rest is geschiedenis. Lauren is nog steeds hoteldebotel op haar grote liefde.

Lauren: ‘Nog steeds verliefd. Al meer dan 5 jaar. Twee kids, heeft niks aan m’n verliefdheid veranderd. Je kunt gewoon doorzoeken tot je weet dat het de juiste is, het komt vanzelf’.

Kinderen

Lauren en Jasper zijn samen de trotse ouders van twee schattige dochterjes. Zij hebben de namen Leentje en Meggy gekregen. Alhoewel Lauren waakzaam is met het delen van foto’s van haar gezin, zien we de twee vrolijke, blonde meisjes regelmatig langskomen op haar tijdlijn. Wát een schatjes!

Benieuwd naar de dochtertjes van Lauren? Die zie je hier!

 

Bron en Beeld: Instagram Lauren Verster, Flair, LINDA

Delen

Meer over Lauren Verster

ZIEN: Lauren Verster poseert met zoontje en het is écht om bij weg te smelten
ZIEN: Lauren Verster poseert met zoontje en het is écht om bij weg te smelten
Lauren Verster zaait verwarring rondom de vader van haar zoontje met déze foto
Lauren Verster zaait verwarring rondom de vader van haar zoontje met déze foto
Lees alle artikelen over Lauren Verster