100%NL Magazine Lauren Verster
Zie ook:
Delen

ZIEN: Lauren Verster poseert met zoontje en het is écht om bij weg te smelten

Lauren werd vorig jaar voor de derde keer moeder en dit keer van een zoontje, Louis. Dit keer deelt zij een foto met hem en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Zó schattig!

Lauren Verster

Lauren Verster is bekend als Nederlands presentatrice en programmamaakster. Lauren heeft veel verschillende programma’s gepresenteerd en is nog steeds actief op tv. Zij heeft jarenlang een relatie gehad met Jort Kelder, maar is tussendoor verliefd geworden op haar grote liefde Jasper Diepeveen. Met hem heeft zij twee dochters en een zoon.

Lieve zoontje

Lauren beviel vorig jaar november van een zoontje, Louis. De presentatrice deelt niet heel veel foto’s en video’s van haar kinderen, maar wanneer zij dat doet, smelten wij weg bij de lieve koppies van de kleintjes. Dit keer is het een foto met Louis in de draagzak, waarmee zij de aandacht van haar volgers trekt. In haar inloopkast poseert Lauren met Louis. Wij worden zo blij van Louis’ mooie lach en stralende ogen.

‘Ik slaap voor geen meter, het is bizar druk op onze ontplofte woonboot, mijn lichaam is veranderd..maar als ik naar deze gezellige E.T. met z’n grote voorhoofd kijk, denk ik: fuck it all, ik heb jou (Weet je wel, E.T. phone hooome..)’, schrijft Lauren onder deze prachtige foto. ‘En dat is het grootste rijkdom’ en ‘Haha…prachtig!! Lekker genieten van je kids’, zijn wat reacties. Prachtig…

https://www.instagram.com/p/CtBhsThIHkL/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Lauren Verster

Delen

Meer over Lauren Verster

Lauren Verster zaait verwarring rondom de vader van haar zoontje met déze foto
Lauren Verster zaait verwarring rondom de vader van haar zoontje met déze foto
BABYNIEUWS: Lauren Verster bevallen van derde kindje
BABYNIEUWS: Lauren Verster bevallen van derde kindje
Lees alle artikelen over Lauren Verster