100%NL Magazine Lauren Verster
Zie ook:
Delen

Lauren Verster zaait verwarring rondom de vader van haar zoontje met déze foto

Op Instagram trekt Lauren Verster op hilarische wijze de vader van haar kindje in twijfel...

Lauren Verster

Lauren Verster is bekend als Nederlands presentatrice en programmamaakster. Lauren heeft veel verschillende programma’s gepresenteerd en is nog steeds actief op tv. Zij heeft jarenlang een relatie gehad met Jort Kelder, maar is tussendoor verliefd geworden op haar grote liefde Jasper Diepeveen.

Zoontje Louis

In november 2022 beviel Lauren van haar derde kindje: zoon Louis. De kleine Louis werd geboren middenin het WK-seizoen geboren waarin het Nederlands elftal onder leiding van Louis van Gaal voor de winst gingen. Lauren grapte daarom ook bij de foto van de pasgeboren Louis: ‘(Ps niet vernoemd naar van Gaal ofzo hoor, da’s toeval).

Samen met haar grote liefde Jasper Diepeveen is Louis de derde spruit. Lauren was al moeder van twee prachtige dochters. Louis is het cadeautje en maakt het gezin helemaal compleet.

Verwarring

Inmiddels is Louis alweer ruim drie maanden oud en begint hij lekker te groeien. Op Instagram deelt Lauren een foto van haar kleine jongen die er uit ziet om op te vreten met zijn bolle buikje en het babyvet. Wát een schatje!

Toch zaait Lauren met de foto ook lichte verwarring, want ze schrijft: ‘Zie de gelijkenis…’. De daaropvolgende foto is een foto van André Hazes sr. waarbij Lauren schrijft: ‘Dacht toch echt dat Jasper de vader was… Hij krijgt in ieder geval een pakkie sjek voor z’n eerste verjaardag.’

Ha ha! Wij moeten er heel hard om lachen en zien stiekem toch ook wel de gelijkenissen.

Bron en Beeld: Instagram Lauren Verster

Delen

Meer over Lauren Verster

ZIEN: Lauren Verster poseert met zoontje en het is écht om bij weg te smelten
ZIEN: Lauren Verster poseert met zoontje en het is écht om bij weg te smelten
BABYNIEUWS: Lauren Verster bevallen van derde kindje
BABYNIEUWS: Lauren Verster bevallen van derde kindje
Lees alle artikelen over Lauren Verster