Déze huisdieren hebben 'Het Leukste Snuitje van Nederland'!
Delen

Déze huisdieren hebben ‘Het Leukste Snuitje van Nederland’!

Er waren nog maar vier snuitjes in de race om ‘Het Leukste Snuitje van Nederland’ te worden. Poezen Fleur en Dunya en de hondjes Sientje en Coco waren allemaal heel enthousiast over de nominatie! En de baasjes natuurlijk ook. ;)

Poes Fleur

De 2-jarige poes Fleur werd door haar baasje opgegeven. Fleur is een Ragdoll en heeft een prachtige gekleurde vacht en mooie blauwe ogen. Fleur heeft al aan meerdere wedstrijden meegedaan en is een echte pro als het gaat om fotoshoots. “Laatst heeft ze nog een beker gewonnen tijdens een kattenshow. Ze was namelijk de mooiste kat van haar ras. Fleur vindt alles prima en is een hele blije kat.”

Poes Dunya

Poes Dunya daarentegen was iets zenuwachtiger dan Fleur. Het baasje van Dunya had niet verwacht dat ze door zou zijn naar de volgende ronde, laat staan dat ze de finale zou halen! “Het is echt een huiskat en een beetje schuw, maar ze heeft een mooie kleurrijke vacht.” Dunya is een Maine Coon en is 1 jaar oud.

Hond Sientje

Het baasje van Sientje (6 maanden) was erg verbaasd dat haar hondje bij de laatste twee leukste snuitjes behoorde: “Ik vind Sientje zelf een heel leuk hondje. Heel vrij en ook erg geliefd bij andere mensen.” De verbazing was eerder om de leeftijd van het hondje. Toen ze Sientje opgaf was ze nog maar 9/10 weken oud. Maar had wel al een uitgesproken karakter voor zo’n kleine Jack Russel!

Hond Coco

Hond Coco is nog maar 1,5 jaar oud, maar heeft zoveel energie! Ze springt in het rond en is duidelijk heel enthousiast om hier te zijn. Het baasje van de Beagle was gelijk verliefd op haar. “Dit was de meest rustige Beagle in het nestje en we hadden meteen een klik. Ik nam haar gelijk mee naar huis.” Dat snappen wij helemaal! Wat een schatje is Coco zeg.

En de winnaar is…

En dan is het moment daar. Wie gaat er met de titel ‘Het Leukste Snuitje van Nederland’ vandoor? De jury gaat in beraad om de kijken welke poes en hond aan alle kwaliteiten voldoet om Het Leukste Snuitje van Nederland te worden. Daarbij werd vooral gekeken naar de juiste ‘looks’ en er werd ook vooral gelet op een natuurlijke uitstraling. En wie zijn de twee gelukkigen? Poes Fleur en hond Sientje! Van harte gefeliciteerd. Beide dieren krijgen naast eeuwige roem en een heerlijk cadeaupakket ook een grote rol in de campagnes van Prins Petfoods! We zullen deze mooie snuitjes dit jaar dus vaker gaan zien.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Prins Petfoods.

Delen